Skip links

Termeni și condiții

Termeni și condiții

Prin utilizarea site-ului www.congresnationalfarmacie2023.ro, sunteţi de acord cu următoarele condiţii de utilizare.

Site-ul www.congresnationalfarmacie2023.ro este operat de catre SC SALUS MEDIA SRL, cu sediul in str. Marasti nr 47A, Otopeni, judet Ilfov, Romania, avand CIF: RO34798099 si J23/2533/2015

Accesul și utilizarea site-ului ( reprezentand acces, inscriere ca si utilizator, achizitionarea de bilete de participare) reprezintă un acord din partea „Utilizatorului” sau a „Clientului” privind respectarea termenilor și condițiilor ce urmează a fi enunțate. Termenii și condițiile fac referire la înscrierea „Utilizatorului” sau „Clientului” pe site-ul www.congresnationalfarmacie2023.ro și la participarea la evenimentele organizate de către operatorul Salus Media SRL.

Modificarea continutului acestui acord se poate realiza de către operator fără a fi necesară notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează. Accesul „Utilizatorului” la secțiunea „ Termeni și condiții” va fi unul permanent.

Termeni

  • Utilizator – persoanana care acceseaza site-ul www.congresnationalfarmacie2023.ro
  • Client – persoana care achiziționează un bilet de participare la unul dintre evenimentele organizate de către Operator
  • Operator – Salus Media SRL
  • Produs – bilet de participare eveniment

Inscrierea și achitarea taxei de participare in cadrul evenimentelor organizate de SALUS MEDIA SRL

„Utilizatorul” va completa la înscrierea pe site-ul salusevents.ro formularul de înregistrare și îsi va da acordul pentru corectitudinea datelor furnizate. Completarea incorecta a informațiilor solicitate în cadrul formularului de înscriere poate reprezenta anularea înscrierii.

Pe pagina fiecărui eveniment de regaseste butonul Înregistreaza-te. Vă rugăm să urmați pașii necesari până la finalizarea comenzii. Ulterior completării datelor necesare pentru înscriere si pentru emiterea facturii veți fi redirecționat către platforma de plată.

Prețul serviciilor

Prețul serviciilor va fi afișat în lei, conține TVA.

Modalitate de plată

Plata serviciilor achiziționate prin intermediul site-ului www.congresnationalfarmacie2023.ro se va face doar prin intermediul cardului bancar.

Procesarea plăților efectuare prin intermediul cardului bancar de debit sau de credit sunt procesate de către partenerul wwww.netopia-payments.com. Conexiunea cu procesatorul de plăți wwww.netopia-payments.com se realizează prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Informațiile privin cardul bancar vor fi prelucrate exclusiv de către procesatorul de plăți.

Livrarea serviciilor

Confirmarea înscrierii și a efectuării plății pe site-ul www.congresnationalfarmacie2023.ro se va realiza prin intermediul e-mailurilor de confirmare generate automat. Modalitatea de acces la evenimentul organizat de SALUS MEDIA va fi furnizată prin e-mail, pe adresa furnizată de către Client.

Returnarea contravalorii serviciilor achiziționate

Returnarea contravalorii taxei de participare se realiza la cererea Clientului prin intermediul unei solocitari ce va fi transmisă pe adresa de e-mail suport.cnfr@salus.com.ro , până la data de 31 august, sau în cazul în care evenimentul este anulat. În cadrul solicitării vor fi specificate următoarele: Numele participantului, numele evenimentului dar și contul IBAN și numele titularului de cont.